Bilresa från västergötland

Jag åkte iväg en tidig decembermorgon från hemmet i Västergötland. Restiden med bil var ca 2,5 timmar. Väl framme blev jag mottagen och fick sitta ned i väntrummet en kort stund. Läkaren kom ut och studerade det tunna partiet på hjässan. Strax var jag inne i undersökningsrummet. En mall för hårlinjen provades fram och det ritades utefter denna för att, som jag senare fattade, kanalerna för transplantaten skulle hamna på rätta ställen.
Efter bedövning så skars en remsa av nackhåret bort och förbereddes för "inplantering" högre upp på huvudet. Det var ett pilljobb för personalen att plantera hårsäckarna, en och en, i de förgjorda kanalerna.
Under tiden tittade jag på film via DVD. Innan ingreppet så trodde jag inte att jag skulle kunna vara avslappnad nog för detta, men det gick bra. Att fika under operationen gick också bra.
Efter ingreppet så åt jag lite mat och åkte hem igen.
Samma kväll, ca 14 timmar efter det att jag åkte iväg så var jag hemma igen. Läkningen gick bra och inga komplikationer tillstötte.
Den stora fördelen med detta ingrepp var att inte längre behöva ta till eller fundera på andra åtgärder som ev. skulle öka hårmängden. Nu var det gjort och det satt där det skulle. Det är snart 1,5 år sedan jag gjorde detta och det sitter fortfarande kvar.